lauantai 18. tammikuuta 2014

Ruoka maistuu!

Horroksesta on herätty kolme viikkoa sitten. Jo seuraavana päivänä heräämisestä Hevi herkutteli pelleteillä ja siitä seuraavana päivänä annoin jo salaattia ja vitamiineja normaalisti. Kylvetettiin myös ahkerasti ensimmäisen viikon aikana.

Konna taisikin kokea aikaisen kevään, sillä se oli todella levoton ja rymisteli ympäri terraariota päiväkausia. Kilpi jyskytti terran seinään sellaisella voimalla, että konnaa oli pakko ottaa jaloittelemaan useamman kerran päivässä. Jouduin myös ottamaan melkein kaikki kivet pois terrasta sillä Hevi kaivoi niiden viereen kuoppia ja raapi kilpeään niitä vasten riehuessaan... Varsinaiset hepulit!

Onneksi meno rauhottui kuitenkin n.viikossa ja nyt on seurassamme normaali virkeä ja aktiivinen konna jolle ruoka maistuu, mutta joka ei kiipeile hulluna ympäri terraariota! :D

Ensimmäiset salaatit paaston ja horroksen jälkeen. Nams! 


Nyt, 3viikkoa heräämisen jälkeen konnan paino on noussut 199grammasta, 222grammaan, eli aika kiitettävästi on palauduttu koettelemuksesta. Eiköhän tässä kesään mennessä olla taas hyvissä lukemissa, vaikkei paino enää näin kovaa vauhtia nousisikaan.

Konnalla on kevätfiilikset ja täällä Etelä-Suomessa talvi vasta alkoi! ;) Näin meillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti